LUNA, NISI PRVA ZBOG KOJE JE SLOBA HTEO DA SE RAZVEDE! Sloba je pre Lune bio ludo zaljubljen u jednu pevačicu… (FOTO)

Podeli na društvenim mrežamaShare on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInShare on TumblrShare on VKPin on PinterestPrint this page

Pevač i učesnik najgledanijeg rijaliti programa na ovim prostorima baš ima tendenciju da bude neveran

Učesnik Zadruge, iako oženjen, verovao je da bi pevačica ostavila Harisa Berkovićasamo kad bi pristala da se više viđa i druži s njim.

FOTO: DRAGAN KADIĆ

 

Sloba Radanović bio je ludo zaljubljen u Radu Manojlović, i to kad je već bio u braku sa Kijom Kockar, od koje će se razvesti kad izađe iz Zadruge.

FOTO: PRINTSCREEN

 

Prema rečima našeg izvora, pevač se poverio prijateljima nekoliko nedelja pred odlazak u rijaliti da bi zvezdu Granda rado oteo od njenog dečka Harisa Berkovića.

FOTO: PRINTSCREEN/INSTAGRAM/HARISBERKOVIC_COM

 

– Slobi se Rada baš dopada. Sviđala mu se i dok je bio u braku s Kijom. Jurio je da je upozna. On voli devojke kao što je Manojlovićeva. Ona je baš po njegovoj meri. O njoj je uvek sve najlepše govorio. Šokirao sam se kad je priznao da bi s Manojlovićevom bio u vezi jer se takva prilika ne propušta. Ne zato što o njoj priča, već zato što je tada već bio u braku s Kijom i planirao decu – tvrdi naš sagovornik blizak pevaču iz Zrenjanina.

FOTO: DAMIR DERVIŠAGIĆ

 

On kaže da je Sloba baš bio srećan kad je upoznao Manojlovićevu.

 

 Šest dana je samo pričao o tome. Bio je uzbuđen kao malo dete. Samo je ponavljao da je ona najbolja riba na estradi i da bi dao sve da provede noć s njom. Nije ga zanimalo ni to što je oženjen ni što je ona s Harisom. Štaviše, bio je uveren da bi pevačica pala na njega kad bi se njih dvoje više družili i viđali. Koliko znam, imao je ideju da nastupaju zajedno samo da bi joj bio blizu – kaže on.

 

FOTO: PRINTSCREEN INSTAGRAM

Naš sagovornik ističe da Slobina supruga Kija nije imala pojma da se njemu dopada Manojlovićeva.

FOTO: PRINTSCREEN YOUTUBE

 

– Oduvek je bio slab na žene. Udvarao se koleginicama, ali je bio obazriv jer nije želeo da neko to primeti, pa prenese Kiji. Kad se desila afera s Lunom Đogani, njegova žena je sve saznala, pa i za Radu, kojoj nije padalo na pamet da ima išta s kolegom – završava naš sagovornik.

FOTO: PRINTSCREEN/YOUTUBE

Pokušali smo da stupimo u kontakt s Kijom, ali ona nije odgovarala na naše pozive. Ni Rada Manojlović se nije oglašavala ovim povodom, dok je njen dečko Haris Berković bio nedostupan za komentar.

FOTO: PRINTSCREEN

 

Sloba, koji je u rijalitiju započeo vezu s Lunom Đogani, želi što pre da se razvede od Kije i da se oženi ćerkom Anabele Atijas i Gagija Đoganija. On je predložio da obe stvari obavi dok je u Zadruzi, što se modnoj blogerki dopalo. Njegova supruga Kija, koja je takođe započela novu vezu, nedavno je rekla da će razvod ipak biti pokrenut kad se on vrati u stvarni svet.

FOTO: PRINTSCREEN

 

(Espreso.rs/ Kurir)

Podeli na društvenim mrežamaShare on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInShare on TumblrShare on VKPin on PinterestPrint this page